Kapten Kryp & Skattkistan

Möt världens största landsnäckor och alla spännande insekter som Kapten Kryp visar publiken på nära håll. Vi fördjupar oss i fakta om djurens liv till tonerna av sånger från Kaptenens fantasi. Dessutom blir det lek och berättelser från olika cykeläventyr runtom i världen. En teaterföreställning som vi formar tillsammans, där alla får chansen att bli planetskötare!

Information och priser:

Speltid: 40 minuter.

Publik: Max 50 st.

Passar för åldern 3-8 år.

Scenmått: 2 x 2 m.

Ingen el behövs.

Riggningstid: 60 minuter Nedmontering: 60 minuter.

Sittplats: Jag tar med trasmattor och kuddar som publiken kan sitta på.

Pris: 7500 kr per föreställning. Kostnad för resa tillkommer med 11.50 kr/km.

Kontakta mig om du vill ha mer information eller en offert.

Föreställningen ingår i  kulturkatalogen väst, vilket innebär att det finns möjlighet att ta del av en 50-procentig subvention för föreställningen och hela resekostnaden. Ta kontakt med din kommuns kultursamordnare för att se om din verksamhet kan ta del av arrangörsstödet. För mer information och kontaktuppgifter till Västra Götalands kultursamordnare klicka på följande länk :

https://www.vgregion.se/f/kulturutveckling/regional-utveckling-och-tjanster/barn-och-unga/kulturkatalogen-vast/det-regionala-arrangorsstodet/

Förskolor och skolor kan ansöka om skapande skola-pengar från Kulturrådet. All information om hur ansökan går till hittar du på Kulturrådets hemsida :

http://www.kulturradet.se/sv/Skapande-skola/

Affisch och beskrivande text om föreställningen finns att ladda ner under fliken ”Bokningsmaterial” som går att hitta i menyraden.

Föreställningen kan spelas utomhus under den varmare delen av året. Rekvisitan ryms i två kistor som är lätta att transportera.

Möt Phasmida Madigan- en riktig balanskonstnär från Västindien.

Och tungviktaren från Madagaskar – den väsande kackerlackan.

Barnen får med sig ett klistermärke mot reklam, så att de kan rädda träd och hjälpa naturen direkt när de kommer hem.

Kapten Kryp, Christian Berg, Opalgatan 22, 441 45 Alingsås
Tel. 0707104873, Mail: mail@kaptenkryp.se